Fridas fantastiska liv

2010-09-30
18:14:09

Energisk trötthet?
Jag sitter och överväger om jag ska gå ner och träna idag igen. Det var kul igår och jag känner lite spring i benen.
Men så vet jag att Fredriks mamma och eventuellt syster kanske kommer förbi snart så jag kan inte gå riktigt än ändå.
Susanne, fredriks mamma, ska lämna av en bur till katterna. Vi ska nämligen kastrera dom och det kanske sker redan på tisdag. Dit vi ringde tog han 950kr för BÅDA katterna. Billigt som tusan. Hoppas inte att min snålhet ger dåliga resultat. Han är trots allt en rekommenderad vetrinär.

Jaja, Jag har diskat. Plockat fram kycklingen ur frysen. Ska jag laga mat kanske? Eller däcka. För så känns det nu. Göra något.. eller däcka!


2010-09-30
14:03:41

Intervjun gick bra!



Hon kom och hämtade mig i butiken. Vi hälsade och gick upp till ett konferensrum som hon lånat. 

Samtalet flöt på och hon ställde rätt vanliga frågor. INGA utav dom frågorna jag mardrömt om dök upp. Tre frågor som hon ställde var: Hur är du som person? Hur tycker du en bra försäljare ska vara? Nämn ett tillfälle då du upplevt bra service.

Jag svarade: Jag pratar rätt mycket och är social. Jag har lärt mig att lyssna med tiden. Och bla bla bla.. En bra försäljare lyssnar på kunden och ger ett bra bemötande när man kommer in i butiken. Det är viktigt tycker jag. Ett tillfälle som jag upplevde bra service var på te och kaffe kompaniet. Jag pratade luddigt om vilken smak jag ville ha och hon hittade exakt det téet jag hade tänkt mig. Det var bra service tyckte jag!

Hon sa flera gånger att hon upplevde mig som jag sa att jag var och som ag skrev på cv:t. JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG FÅR JOBBET!
Hon ska höra av sig oavsett svar efter helgen!

MEN NU dricker jag kaffe med Cornelia och Tessa.


2010-09-30
01:42:55

Vill ju va fin till intervjun!
Innan och efter bild. (Okej jag plattade underhåret i går men ändå, det är skillnad!)




Fendi vill alltid vara i rampljuset.


2010-09-29
21:46:11

Ny trenchcoat/jacka!
Otippat fann jag den exakta modellen av bilden i mitt huvud på New Yorker! Och till ett blilligare pris än den första snarlikande modellen jag hittade. MYCKET NÖJD! Vad tycks?



Trenchcoat/jackan: Luvan / Kragen är väldigt stor så till och med JAG får plats med mitt enorma hår i den. Tänka sig att jag fick plats i en tjock kofta och i EN storlek mindre dessutom! Jag är överlycklig!

Nu ska jag duscha efter dagens träning på gymmet. pushade mig lite extra den här gången och sprang lite längre en sist. Snart slår jag mitt personliga rekord igen ska ni se!


JUST DET!
Ska på jobbintervjun imorgon bitti. Känns oväntat nog nervöst. Det kommer gå bra. Sen om jag får jobbet är en annan femma. En sista fixning av håret sker innan kvällen. Så att jag känner mig som fräschast i morgon, då det gäller!

2010-09-29
14:50:55

Vägledningscentrum
Det är inte lätt att hitta rätt väg. Därför har jag tagit hjälp av en väldigt flummig men superduktig vägledare här i Norrköping. Hon pratar spejsat och gör allt spejsat så jag är nästan mer intresserad av att bara få träffa henne än att prata framtidsplaner.

Aja. dags att lägga på ansikte nu. Så att hon känner igen mig när jag kommer.

peace


2010-09-29
00:33:23

CHICAGO - Musikal

Chicago är en amerikansk musikal från 1975 av Fred Ebb (sångtext) och John Kander (musik). Den hade urpremiär på Broadway i regi av Bob Fosse och med Gwen Verdon, Jerry Orbach och Chita Rivera i huvudrollerna. Musikalen gick i 898 föreställningar och i ung. en månads tid hoppade Liza Minnelli in för Gwen Verdon.

Den svenska premiären (faktiskt europapremiär) stod Norrköpings stadsteater år 1976 för och idag 2010 var jag på det första genrepet inför publik på stadsteatern i Norrköping. Väldigt kul!

Cornelia, på bilden nedanför, jobbade sin första dag(kväll) som värdinna på stadsteatern och det var hon som fixade biljetter åt oss. Tack så jättemycket! Det passade mig perfekt!



Vi pratade om den ENORMA ljuskronan som hängde i salen och vi pratade om hur i helvete de kunde fått upp en 3 meter bred och 3 meter hög ljuskrona i taket- Plus att taket borde vara väldigt starkt. Vacker var den i alla fall, även om min kamera inte gjorde den rättvis.







Jag lyckades snappa åt mig EN bild un der föreställningen. Tanten brevid blev inte glad.

Föreställningen var underhållande och mycket roande med vissa minus under de soloframträdanden som ibland kändes långdragna. För övrigt en upplevelse värd varenda öre!

2010-09-28
13:23:51

Läser på om Body Shop
BodyShop är ju inte bara en inbjudande affär utan även väldigt vettig! Deras kampanj STOP SEX TRAFFICKING OF CHILDREN & YOUNG PEOPLE har jag redan skrivit under. Passa på nu och gör det du med. Klicka på bilden och räck upp din hand mot Sex Trafficking!

En annan filosofi de har är att använda naturliga ämnen i deras produkter. Därför letar Bodyshop efter ingredienser runt om i hela världen. 2008 hade 65% av deras produkter Community Trade-ingredienser. Community Trade innebär rättvisa löner för rättvisa produkter. Så de hjälper aalltså kvinnor och män runt om i världen att få en bra lön för ett bra arbete.

INTE ILLA!





Nu ska jag gå på stan, först fika med Elli. Sen träffa Beatrice! Bra dag!

2010-09-27
21:56:40

Dagen börjar bra!!!
Sov väldigt väldigt länge idag efter gårdagens ståhej!
Fick ett samtal i från Body Shop.. JOBBINTERVJU! På torsdag ska jag dit!

NU vill jag inte att ni ska tycka synd om mig om jag inte får jobbet. Jag överlever och kommer att leva på THE FACT att jag över huvudtaget får gå på en intervju väldigt länge! Så inga puttinutt grejer sen.. Men ni får gärna säga massa grattis till mig om JAG FÅR JOBBET! :D.

Kort på de nya kjolarna får jag lägga in i morgon. Sov gott folket.



2010-09-27
21:46:51

Söndag - inte alltid en lugn kväll!

Robin filmar Fredrik som var VÄLDIGT full. Alltid lika kul att se! ENJOY!

 

Vi började hemma hos oss där vi drack vin och öl (Inte jag). Vi spelade Gin Rummy och det gick inte bra för vissa.. haha! ju längre vi speade ju fullare vart dom och ju bättre gick det för mig i spelet!
Bilderna är hemifrån oss... Videoklippet är mellan oss och besöket på Max.




















2010-09-27
21:16:51

IKEA by day / Munken by night
Bara Lite kvar nu. En fondvägg som ska tapetseras och en matta. Men sen får vi nog ge oss lite.

Här är lite bilder från Lördagens på hitt i vardagsrummet!

Hyllan börjar komma på plats och tvbänken är ihopsatt.

Kaos i vardagsrummet.

Ny lampa i hallen.

Nya tallrikar och nya vita muggar.

 

Lampskärmar till mina svartsprejade begagnade lampfötter i sovrummet.

HELHETS BILD PÅ VARDAGSRUMMET KOMMER SENARE!
Vill få i ordning liiiiite till..


Ellinor kom med det bästa förslaget att vi skulle gå och äta på Munken. Så, Ellinor, tove, alice cornelia, gabriel, frdrik och jag satt där hela lördagskvällen och drack och pratade. (Jag drack bara vatten). Här är några dåliga bilder sen kvällen , Enjoy!



 

 


2010-09-25
08:53:10

Då bär det av!
Mot IKEA i linköping! Jag ska köpa en massa bokhyllor och grejer! Fy fasiken vad roligt!!!



Ätit frukost precis. Det blev lite äggröra! Får ta med mig en en shake och lite vatten till ikea. Det är ju som att springa ett lopp när man gå på ikea. Tävlar med andra och vill vara först till kassan.



I will see you there or I'll see you in another time! (I love you, man)

2010-09-25
00:40:47

Dags att avsluta dagen
Klockan är mycket och jag ska till ikea imorgon! Ska köpa en massa fina saker till vårt vardagsrum. jag lovar att ta lite fula före bilder och snygga efterbilder. Men eftersom vi ska ut och äta med gänget imorogn så kommer nog inga bilder förrän söndag!

God natt!

2010-09-25
00:38:16

Ingen fullspeckad dag direkt
Idag har vi flyttat i ordning här hemma och ÄNTLIGEN kommit överens om det nya vardagsrummet. Vi har ännu inte valt en tapet till fondväggen men jag räknar med att det löser sig när vi fått in alla möbler vi ska ha.

Jag har förutom städat i vardagsrummet sett Karate Kid. En helt okej film. Har man sett filmer med Will Smith kommer man att känna igen en hel del ansikteuttryck och drag som hans son Jaden ger som huvudkaraktär. Filmen bjuder på småskratt och ännu ett känt ansikte, Jackie chan.


2010-09-23
21:28:10

EFTERSÖKES!!!
Bilder på ett så kallad "tatuerings-halsband".
Vi bar dom alla 1995. De gick att köpa i nästa alla butiker. Halsbandet var gummiaktigt och satt tajt kring halsen. Den fina designen gjorde att det nästa såg ut som en tatuering. Det här är alltså samma tid som vi bar jazzbyxor och kjol över byxorna. Buffalo-skor annars kallat platåskor var också modernt då.

HAR DU EN BILD PÅ DIG SJÄLV ELLER OM DU ÖVER HUVUDTAGET HITTAR EN BILD PÅ DETTA HALSBAND, SNÄLLA SKICKA DEN TILL MIG. Jag måste få visa upp detta "fina" halsband som numera många glömt!

Skicka bilden till min mail: [email protected]

Här är en fantombild som skulle kunna vara halsbandet.


2010-09-23
21:15:16

Har hunnit med massor men inte bloggen!
Jag har inte fördelen att ha med mig en smidig liten laptop överallt och jag har inte heller tillgång till internet i mobilen så att uppsatera HELA tiden är inte aktuellt nu. Men jag vill i framtiden skriva minst 3-4 gånger om dagen och jag har väl nästanb hunnit med det när jag varit hemma.

Jag har varit och fikat ihop med Sara Dahlberg i dag. Och hennes son Folke såklart. Han är bland det sötaste som finns! Här är en gammal bild på Sara och Folke till höger och lilla Maximilian till vänster.



Efter fikan jag på veckans andra möte och efter det tränade jag så svetten rann! RANN! Forsade ner från pannan. Det är inte illa för en person som helst inte vill bli fuktig när det gäller ansträngning. Hahaha!

Det är inte illa pinkat att jag tränar över huvudtaget. Jag känner mig som en aktiv männsika, som gör en massa saker och har ett brett intresse MEN jag gör inget av det jag nämnde.  Förrän nu då. Målar om, springer i skogen, tränar på gym, hälsar på kompisar lite oftare. Det är kul.. och inte alls JObbigt!

2010-09-23
14:51:24

God mat!
Första bilden är maten jag slängde ihop till Fredrik i går kväll när vi slutat måla. MEN IDAG har jag varit och handlat för första gången på väldigt länge. Alltså mat som JAG också får äta! Det känns underbart och idag ska jag göra morot och palsternacka-mos med lövbiff och sallad till!!! GAAAH!

Nu har frukt skålen på väggen fåt en chans att glänsa lite också. Mysigt med hängande frukt i köket. Bara att gå att plocka när man blir hungrig!










2010-09-22
23:02:43

Älsklingen avslutar vad jag inte klarade av
Nu är han hemma från jobbet stackarn och får sätta igång och måla väggarna det första han gör. När jag målade vart det inte jämnt. Jävla skit. Jag har inte rätta knycken helt enkelt.

Nu står allt i mitten av rummet och jag hoppas verkligen att vi lyckas få alla saker ofärgade när väggarna är klara.

Jag vet vad jag är bra på. Sista touchen blir min grej. Så skyll på mig sen, i sista sekund. Tills dess får ni skylla på Fredrik nu. haha!




2010-09-22
21:57:26

Intresserad?
Följ min blogg med Bloglovin

2010-09-22
19:12:29

100 som kikat förbi här idag!
Jag har aldrig ägnat tid och energi på min blogg förut. Men i förrgår la jag ner lite tid och vilket reultat. :D

Tack till alla besökare!


2010-09-22
18:06:35

Besök mitt i måleriet!

Cornelia kom hit och för att lägga sig på soffan och titta på när jag målar. MENE nu är det så att det verkar inte bli jämnt när jag målar så Fredrik får helt enkelt måla väggarna. Jag har i alla fall gjort alla förberedelser.

NU! Kaffe!


2010-09-22
16:33:51

Vackert ute men jag är inne!

Jag målar om vardagsarummet i vitt. Trotsar min hyresvärd lite. För honom fick jag bara måla en fondvägg. EN vägg, inte fyra. Tönt!

 




2010-09-22
11:10:14

God morgon Sverige!
Jag gick upp åtta, var på möte nio, åt frukost tio. Underbar dag!
Jag och fredrik spårade ur lite när vi lekte med webcameran. Sorry men enjoy!






2010-09-21
22:25:19

Får jag måla om och tapetsera på egen bekostnad utan att fråga värden?
SVAR:
Ja, du har rätt att måla, tapetsera och göra liknande förändringar i lägenheten. Men du har inte rätt till ersättning från värden. Du måste se till att resultatet blir snyggt. Om det ser slarvigt ut kan värden ha rätt till ersättning för skadan. Samma sak gäller om du valt färger eller material som inte kan anses höra till normal smak.
Om du hyr en bostadsrätt eller en lägenhet i ett enfamiljshus är det vanligt att man avtalar bort rätten att måla och tapetsera. Men då ska det framgå tydligt i ditt hyresavtal.


Läst på och tagit ifrån HYRESGÄSTFÖRENIGEN.SE

2010-09-21
19:15:23

Dags att gå med i hyresgästföreningen kanske?!
Jobbigt scenario:

Jag går till ramaffären här brevid och frågar om han har sandpapper jag kan få köpa. Jag säger trevligt att jag har spacklat igen några småhål på väggarna i vardagsrummet. Han är trevlig och vi börjar prata om tavlor och om lägenheten. Han känner min hyresvärd och vet hur lägenheterna ser ut.

Eftersom min tanke var att måla om vardagsrummet i vitt tänkte jag att hyresvärden inte har något emot det. Det är ju ingen "skräck färg" som den gröna i köket var. (Skräckfärg=jobbig färg för kommande hyresgäster.) Så länge man inte förstör lägenheten är det väl i stort sätt fritt att göra om, och att man är beredd på att betala för kostnaden om något går fel?

Jag säger till mannen i ramaffären att jag tänkt måla om och han frågar om jag sagt till hyresvärden. Jag slänger ur mig, jamen visst. LÖGN. Jag hade aldrig tänkt säga till. Det är en neutral färg och jag har inte varit med om att en hyresvärd sagt Stopp och belägg till lite uppfräschning. PLUS att vi fick göra fondväggen i köket. No big deal.

Jag känner att jag kanske inte borde ha ljugit så jag ringer upp min hyresvärd för att "ta bort" lögnen.
Jag: -Hej det är frida på A-vägen. Jo jag hade tänkt att måla om i vardagsrummet. Till vitt. Nu är det en beige färg.
Hyresvärden: -Mhm, jaha. Helvitt? I hela rummet?
Jag: -Jo jag hade tänkt göra en fondvägg senare men den kan jag vänta med.
Hyresvärden: -Det är stora ytor att måla hela rummet och jag har varit med om att det blivit fläckar på golvet förut.
Jag: -Vi kommer att täcka golvet så det borde inte..
Hyresvärden: -Nae men börja med fondväggen i stället. Det är okej.
Jag: -Vi hade tänk tapetsera en fondvägg och vänta med den.
Hyresvärden: -Då är det en annan sak då tycker jag ni ska ta in en yrkesman. Det är så många som säger att de kan tapetsera men så får jag göra om det när de flyttar. Så får han göra allt.

Nu minns jag inte mer exakt hur samtalet fortsatte. Jag sa att jag kände en yrkesman som kunde hjälpa oss och att jag skulle be honom höra av sig.

MEN NU!!! Är jag lite fundersam och irriterad.
Jag får måla en fondvägg själv, Men inte hela rummet.
Tapetsera måste en yrkesman göra och då måla hela rummet också.

WTF?


Nu står jag här med färg och pensel och får inte röra mitt vardagsrum. Om jag måla en vägg vit idag, som en fondvägg, och nästa vägg imorn, som en fondvägg och göra hela rummet runt. är det okej då eller?
Jävla miffo sits jag sitter i.

Tvingas jag ta in en yrkesman får hyresvärden betala för arbetskraften. Jag hade gjort det gratis själv.

2010-09-20
16:43:03

Idésprutan är i gång!



Likey like!


Förstår du min design? Jag gillart!

2010-09-19
15:29:52

Borstade håret innan duschen
Jag höll mig över badkaret den här gången när jag borstade mitt hår. Det var tur det för om jag tappar så här mycket hår när jag borstar det varje gång så fäller jag mer än katterna! Usch!

2010-09-19
12:40:38

Nytt personligt rekord!
Jag lovade Gabriel att jag skulle följa med ut och springa. Ja, SPRINGA!
Idag var den lovade stunden inne och jag hade klätt mig precis lagom till kylan/värmen som är ute. Vi gick till elljusspåret och satte i väg på 2,5 km.

För någon som har kondition eller någon form av diciplin på sig klarar 2,5 km lätt som en plätt. Men nu pratar vi om mig. Jag har aldrig gått ut och pushat mig. Lite intervall löpning har jag väl klarat av men inte det här!

Vi joggade så fint och Gabriel sprang i en lagom takt till min. Jag tyckte jag svävade fram.. tills vi kom till första backen. Pfh! SPAGETTIBEN! Men gabriel sa bara snällt, -Kom igen, det blir bättre efter backen. Det blir bara värre om du stannar. Så jag joggade vidare!

Efter en bra bit in på banan, vid sista uppförsbacken slutade min "hejjarklack i hjärnan" och jag saktade ner. Med håll och ont i halsen såg jag hur Gabriel försvann kring hörnet. Jag gick lite och försökte sen jogga upp igen men då vart jag vimmelkantig och såg dubbelt. Så jag hade gjort mitt den här gången.

Jag gick sista biten och framme vid mål satt gabriel på en bänk med Betty (hans och Cornelias hund) och väntade. Det var en bra löpning för att vara min första gång. Gabriel sa att jag i alla fall sprang 1,5km utan stop. Det är ett nytt personligt rekord!

2010-09-18
23:45:57

Vad tycks om nya utseendet på bloggen?
En enklare design på FLERA sätt.
Nu behöver jag inte sitta och pilla i evigheter på bloggen om jag bara accepterar det här utseendet. För det är ju inte helt fel.

DÄREMOT vill jag verkligen, verkligen! ha tillbaka Photoshop på datorn. Så att jag kan skapa en ordentlig Header och inte sitta och pilla i paint! Förutom att man är väldigt begränsad i paint så är upplösningen på allt kass! Nae usch! Fixa PS åt mig!


(Har det inte kommit upp någon "tapet" i bakgrunden
så har inte blogg.se uppdaterat min blogg än.)

Skriv vad du tycker om nya utseendet!
God natt!

2010-09-18
20:43:34

Bara för att det är ett måste.
Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite. Förra helgen tog jag lite bilder på mig innan jag gick hemifrån. Så första är på mig och andra på Älskling och jag.

Sen har jag köpt lite nya kläder. Inget särskillt men jag kommer känna mig lite fräschare nu. Tack gode gud!










2010-09-13
20:51:24

30 Frågor
1. När gick du upp i morse?
Klockan 10. Tro det eller ej!

2. Vad var det första du gjorde?
Duschade.

3. Vad åt du till frukost?
Måltidsersättning, smak choklad.

4. Vem ringde du senast?
Cornelia.

5. Vem ringde dig senast?
Susanne, Fredriks mamma.

6. Vem sms:ade dig senast?
Fredrik <3

7. Hur löd sms:et?
Bra.

8. Vem sms:ade du senast?
Fredrik <3

9. Hur löd sms:et?
Jag gick på stan efter mötet på ps. Går hem och fixar det värsta och dammsugar tills ni kommer hem.

10. Sms:ar eller ringer du helst?
Jag ringer helst, då kan jag förklara mig om jag säger något fel.

11. Har du en stationär dator eller bärbar dator?
Bärbar.

12. Vem fick dig att skratta senast?
Fendi, min katt.

13. Vem pussade du senast?
Fredrik, min kille.

14. Vem kramade du senast?
Fredriks mamma.

15. Hur många kuddar har du i sängen?
5 st.

16. Hur många kuddar har du i soffan?
18 st.

17. Hur många orter har du bott på?
4 ställen. Tvinga mig inte säga vilka!

18. Hur många landskap har du bott i?
3 st. Småland, västergötland och östergötland.

19. Favoritmat?
Just nu, måste jag säga Lax. Gravad, rökt..!

20. Favoritdricka?
Mjölk.

21. Vid restaurangbesök, vart går du helst?
Kulinarisk mat. Innebär det Kinamat? Thai? Indiskt? Ah, något sånt.

22. Bästa efterrätten?
En riktigt, RIKTIGT mustig och kladdig chokladkaka med några jordgubbar och vispad grädde.

23. Bästa rätt du ätit?
En fisk och skaldjurssoppa på en kryssning. Den var såå god! Jag drömde om den i flera dagar efteråt.

24. Favoritglass?
Kulglass, pistage.  Den med riktiga smaker av pistage och gärna lite pistagebitar i.

25. Dricker du kaffe?
Ja. Just nu svart. Annars dricker jag gärna kaffelatte.

26. Vad drömde du senast om?
Jag drömde att jag öppnade min egen lilla affär på drottninggatan och att det gick jättebra för mig.

27. Vilken sida av sängen sover du på.
Står man framför sängen så sover jag på vänster sida. Ligger man I sängen så ligger jag på höger sida.

28. Sover du med gosedjur?
Nej, men jag kramar gärna en kudde på natten. Av någon konstig anledning.

29. Vad står på morgondagens schema?
Söka jobb, ringa vetrinär för att boka sterilisering för båda katterna och kanske slinga håret.

30. Avsluta frågorna med ett av dina motton som får upp dig ur sängen!
Eh.. drar en klyshig grej. Njut av dagen som om det vore din sista.

2010-09-12
23:48:07

Med partykameran vet man aldrig hur bilden kommer bli!
Jag har lärt mig att hantera partykameran något men den tar ändå bilder när den vill ibland. Här är lite bilder från den oplanerade lördagskvällen som slutade på hugo och med en promenad hem tillsammans med Älskling, Robin och August.

2010-09-12
23:34:47

Dunk, dunkdunk, dunk!
Ja, jag måste ha bränt en hel del kalorier. Att gå ut nykter och dansa ger en hel del. Det botade dessutom en hel del av min träningsvärk sen Steppen i veckan.
Fr. vänster, Jag, Aino, Ellinor och Emmy.

2010-09-10
21:52:44

Dunk dunk!
Jag tränade ju step häromdagen. Jag ville bara lägga till ett inlägg om det igen.
Plus att jag faktiskt efter gårdagens möte stannade kvar och tränade vibb! Duktigt värre!
Det var veckans hjärtklappning men för hoppningsvis inte veckans ända.

2010-09-09
13:17:15

Underbar torsdag?
Jag tog mig ur sängen för att ta en sväng till solstudion. Så skönt att få värma sig i några minuter och att bli brun är väl bara ett plus. haha!


Jag har ju lovat att bjuda på fika på fredag så jag får väl ställa mig och baka eller helt enkelt ta en sväng förbi coop och KÖPA fika. Synd att man själv inte får gotta sig. Det hade suttit fint med en kanelbulle och en Latte. Men nej! NEJ säger jag. En kopp kaffe eller te sen får jag lukta på kanel.
Vi får se vad dagen mer bjuder på. Ha en toppen dag!

2010-09-08
23:14:05

Dag full av händelser!
Dagen började bra. Jag gick ner till Personalstrategerna. Satt "i möte" i en timme. Gick och solade. Kom hem, gick till curiosa och drack en kopp te med C & T. Underbart mysigt i det varma höstvädret!
Idag har jag, Cornelia och Tessa klippt ut lite grejer till halloween festen. Det är ju ingen halloween utan spindlar blod, fladdermöss och Spöken!!
Sen fick jag springa iväg till min provträning på SATS. Jag hade helt glömt att jag skulle dit. Men jag gick dit och tränade step. Väl klar från passet frågade de hur det gick. Jag tyckte det gick bra för att vara första gången och sen sa de att jag gått på ett stepPRO pass och för att vara pro så gjorde jag i så fall väldigt bra ifrån mig! haha!
Just det, Step påminde mig om Berra också. Hon tyckte aldrig om när vi hade en mes tränare som med ljus gäll röst skrek så peppande hon kunde, kom igen, lite till, så ja, o hej m.m. Hon hade älskat den tjejen som var tränare på SATS step. Hon skrek yeeeehaaaah! Flera gånger och sa saker som, det här är ju inte ett dugg jobbigt, NOT! Och sa rakt ut att det här är jobbigt och att vi skulle stå ut. inget meseri. Hon sa också att vi förtjänade vilan och för FÖRSTA gången så kände jag mig förtjänt av det!
På vägen hem från SATS stannade jag till hos moa och kollade läget. Sen gick jag förbi indiskas skyltfönster i stan. 3 kuddar betala för 2. Jag vill ha flera av dom!!
KOLLA BARA SÅ FINA! Den rutiga och den gröna på nästa bild. LOVE LOVE LOVE!

2010-09-08
12:39:14

Mera nya saker!
Jag köpte en rullgardin till vardagsrummet i går. Älskar att Fredrik är så händig. Han fick upp den på ett naffs!
Han var helt slut sen. Nya ljusstaken på bordet ser ni också. Nu är det väl i stort sätt ny tapet som ska upp på väggen och en ny matta på golvet. Annars börjar vi få till det.
NU, Fika med Cornelia och Tessa på Curiosa!

2010-09-06
21:33:59

Ibland måste man ta tjuren i hornen!
Jag var sugen på att pyssla, så NU har jag pysslat!
Nya kuddöverdrag! Igår kväll satte jag mig och sydde överdragen i dag har jag målat med tygfärg på kuddarna. LOVE - om du missat det.
Kuddarna är från IKEA, 9:-. Tyget är gammalt typ som jag har haft liggandes hemma.
Inte illa va? Nu ska jag bara sy ihop kuddarna längst ner också.

2010-09-05
12:16:36

Jag är så himla pysselsugen!





Jag vill...
...sy nya kuddöverdrag!
...stämpla kuddöverdragen!
...göra egna lampskärmr till sovrummet!
...måla sänga möblerna vita!
...Sy gardiner!
...Sätta upp gardiner!
...Tapetsera väggen i vardagsrummet!
...Tapetsera burkar och lådor!

GAH! Jag vill pyssla!







2010-09-05
09:01:15

Skön höstmorgon
Dagen började inte så här mysigt med en kopp te.  I stället vaknade jag tre gånger i natt och trodde klockan var sex. Vaknade alltså upp panikstressad varje gång.

När klockan väl ringde gick jag upp, gjorde mig i ordning. Huvudet är mycket bätre idag. Ingen dimma eller tyngd i huvudet. Däremot ville magen inte riktigt vara glad i dag. Så idag har jag ont i magen men jag överlever det. Huvudvärken var värre.


Sitter på jobbet och jag tänkte att nu idag när jag mår bättre ska jag försöka få lite mer saker gjort!

Slutar 16.00 idag!!! UNDERBART! 7 timmar kvar!

2010-09-04
10:47:37

Mår inte bra idag
Idag går inte mycket energi åt att vara trevlig. Jag jobbar och mår inte alls bra.

Du vet när en migrän startar, helt plötsligt gör minsta lilla ljud att huvudet skönar och att det känns flera kilo tyngre. Nu är det bara 8 timmar kvar på jobbet.

Bäst att sätta på värmen på kontoret.



Den där Erik Hassle är ju inte allt för söt. Har satt upp tv-skärm inne på kontoret och tv4 har haft honom på besök hela morgonen. Men hans låtar är ju inte dåliga. Men han är inget ögongodis i alla fall.

2010-09-03
16:12:28

En dag på jobbet.
Jag börjar med att läsa Aftonbladet, expressen och tidningen Klick. Alla andra roliga tidningar har slutats köpas in. Tiden går och jag checkar in lite folk. Jag sopar utanför receptionen. Det är inte skitigt förutom lite fimpar som ligger på marken. Jag skulle kunna städa ur den tomma glass frysen eller dammsuga varenda vrå i receptionen. men jag har ju hela helgen på mig.

Dags att vara till lite nytta!

2010-09-02
18:10:50

Lite crosstraining
När jag ändå slagit ner pålar i marken med en slägga, klippt gräset och blivit svettig tänkte jag att det var lika bra att svettas lite extra, fast med flit. Pappa fick ta kortet. Han är la för go som ställer upp!


2010-09-02
13:20:02

Tiden går när man har roligt
För att göra det lite snabbt.

Håret blev hollywood lockar! Jag åkte till Mullsjö i Måndags. En jobbig brud satt på tåget. Satt på skövdes tågstation en timme. Jag bytte bromsskiva och bromsklossar på mammas och pappas bil på tisdagen. Jag kan ha min balklänning med lite råge. I går klippte jag deras häck med en elektrisk häcksax. Jag har gått ner 2 kilo sen jag kom till Mullsjö. Idag åker jag tillbaka till norrköping vid halv åtta tiden.

Här har du lite bilder att glo på.



















NYA TOFFLOR! De har jag fått av mamma och hon har köpt dom i Barcelona.
Så om bror läser det här, så ÖNSKAR jag mig fle såna här Ballerinatofflor i från Barca!