Fridas fantastiska liv

2010-10-14
20:35:02

Lejon eller Wilma?

 

Här de jag är mest sugen på och de sista alternativen.

Lejon
är ju klockren efter som jag har det håret jag har. Dessutom har jag hittat en gullig mask som säger Raoow, Raoow när man trycker på nosen. Sen tänkt jag sy en egen svans och ha en beige/senapsgul klänning på mig. Låter ok, inte sant?
 
Wilma är supercool och jag tror att jag skulle kunna rocka hennes look rätt bra. Jag vill nämligen att Fredrik ska köpa en dinosauriedräkt till Halloween. Då tycker jag att vi kommer matcha varandra rätt bra. Att sy en klänning, skaffa ett STORT pärlhalsband och sätta upp håret med lite nålar och spreja det orange är ju inte svårt!

VEM SKA JAG VARA?
Hjälp mig! Skriv vad du tycker jag ska vara och varför!


2010-10-14
19:36:30

Nkpg-Sthlm-Nkpg


Idag åkte jag till Stockholm IGEN!

Pappa ringde i morse och undrade om jag ville följa med till sthlm för att hämta mamma. Självklart tog jag chansen att övningsköra lite så jag körde till södertälje. Sen fick pappa köra innerstan själv. Bromsarna är dåliga sa pappa. Där kom vi fram till mamma som mådde bra. Inga problem.

Sen åkte vi hom och då fick jag inte övningsköra. Mamma fick sitta fram hos pappa.


Så nu är klockan mycket och den som skulle ha haft tvättstugan 15-22 i kväll var inte där. Så jag hoppade in med två maskiner svart tvätt. Imorgon ska jag ju jobba på BodyShop i city! 11-18. Se hur allt fungerar och hur det jobbar. Sen på MÅNDAG börjar ju mitt riktiga jobb. WOOP WOOP!





Pappa och jag

Jag och mina fina glasögonmärken på näsan!


På vägen tillbaka till nkpg blev det MAX.


2010-10-13
17:16:57

Från Sthlm till Nkpg

Gick upp 05.15 i morse. Tog taxi till mammas möte 06.00. Åkte till T-centralen och därifrån gick mitt tåg 8.14 till Nkpg. Så nu slog klockan 11.00 och jag sitter i köket hemma och ser på när Fredrik äter frukost.

Hyhyhyhy.. (Inte hihihi) Pussas!





Nu tänkte jag dra med Fredrik ner på stan och leta efter en vinterjacka åt honom. Han behöver det. Men som det verkar just nu vill han bara komma först i sitt Iphonerace mot Robin Blixt. Först att hämta ut sin nya Iphone vinner. Och båda ska komma in idag. Jag behöver inte få MIN först bara jag får den.

Nu när jag är tillbaka i Nkpg tänkte jag att jag skulle få lite saker gjorda. Tänker först och främst på Halloween. :D


2010-10-12
20:22:52

Åh så romantiskt!
I morse gick tåget från Mullsjö till Stockholm 09.38 och vi var i god tid. Mamma berättade att det var över tio år sedan sist hon åkte tåg. Oj, vad snabbt det gick att komma hit sa hon efter varje hållplats.

Eftersom jag åker förbi Norrköping på vägen upp till Stockholm tänkte jag att det vore så romantiskt om Fredrik kom ner så jag fick hålla om honom och pussa honom de tre minuterna som tåget står stilla. Med väldigt lite hopp om att fallet skulle vara så ringde jag honom när jag var i Linköping. Jag är på väg sa han.

Så när jag kom till Norrköping stod han på perrongen och väntade! Jag pussade honom så att han fick ont! OJ! så som jag längtar efter honom när jag åker bort.. och att han gick igenom allt besvär för att träffa mig i tre minuter, det är äkta kärlek. Jag älskar dig Fredrik.


Nu ligger jag i en etta på kungsholmen i Stockholm och har en snarkande mamma brevid mig. Imorgon gäller det. Då kommer taxin och hämtar oss klockan 06.00.

JAG KOMMER HEM TILL DIG IMORGON ÄLSKLING..


2010-10-12
10:33:37

X2000 ingen lek för magen

Äpplet stillar magen något. Men just nu känns det som att saliven står mig i halsen.

Men vad gör man inte för sin mamma. Åker jävla jobbigt tåg är vad man gör!

Lovely dovely momi! (Hon kikar in killen bredvid titt som tätt.. Woop woop!)


2010-10-11
21:44:46

Kvällsmat -Keso

Klicka på play

Yummy yummy yummy Ive got love in my tummy and I feel like lovin you.

Love, you're such a sweet thing,
Good enough to eat thing
And that's just a-what I'm gonna do.
Ooh love, to hold ya,
Ooh love, to kiss ya,
Ooh love, I love it so.
Ooh love, you're sweeter,
Sweeter than sugar.
Ooh love, I wont let you go

KESO


2010-10-11
17:51:31

Nehe, tiden går och det blir inte roligare här direkt
Tyvärr ska jag nog inte träffa Berra idag. Det finns bra själ till det även om inte själet i sig är bra.

Istället får jag underhålla mig själv. Vad är bättre än att gå igenom mammas garderob och leka lite? Kanske hittar jag något som kan inspirera till Halloween..

Några förslag på kostymer? Figurer? Personer?









2010-10-11
17:22:39

Har tråkigt här hemma så jag tänkte på min önskelista till Jul

2010-10-11
14:14:26

Dagen till ära - Bilder

Kunde inte låta bli. Jag skulle bara ta ett kort för att visa något när jag väl skriver.

Haha! Tittar man på bara ansiktet så ser det ju ut som någon alienteckand figur. Den ser ledsen och som att den har hemlängtan. Stackarn. Okej.. back to common sense.

  • Idag ska jag träffa Berra. Vi har inte setts på minst ett halvår! Mer än 30kg sen. Flera cm om man säger så. :D (Kan inte låta bli att skriva så, om min viktnedgång.) På tal om det.. Vill springa lite.

  • Imorgon åker jag till Stockholm med mamma. Det ska bli kul med en liten roadtrip med henne. Sist vi åkte till Sthlm ihop var det för uttagningen av Biggest Looser Sverige men inte denna gång. Denna gång blir det andra bullar. Eller inga bullar alls helst.

  • Längtar hem till Fredrik och F&F. Våra busfrön måste ju vara friska by now. Lika galna och mysiga. Kastereringen var lite jobbig. Det var vatten i ögat i alla fall. Men det gick ju bra.

  • Halloween närmar sig med supersteg och jag drömde i natt att jag glömde blocka fram alla halloweendekorationer och att festen var boooring som fan! MEN det är ju jävla tur att verkligheten blir annorlunda. Jag är ALDRIG boring. DESSUTOM blir det första kvällen jag dricker alkohol på 5 månader. Woop Woop!

Gamla bilder sen tidigare Halloweenfester


 

Måste komma på något bra i år alltså... Fan!


2010-10-10
22:09:54

Hos Mamma och Pappa
Två kvällar i rad har jag, mama och pappa spelat GinRumi och igår vann jag inte men IDAG VANN JAG! Himla kul!
Imorgon ska jag träffa Berra! Det ser jag fram väldigt mycket emot! Hm.. med det sagt kanske jag ska ta en dusch och lägga ner lite tid på mitt BIG MOTHERFU**ING hår? hm.. mamma äger ju faktiskt en urtunningssax. mohihi.. !

2010-10-10
13:08:33

goooood morgon älskling!


2010-10-09
23:02:58

Har precis köpt en Iphone 4G

 

Jaha, då har man snart en ny telefon i handen. Om en vecka kommer den hem och då får jag sätta i gång och pilla lite. DÅ kan jag uppdatera bloggen också! Wohoo! har nog inte insett det riktigt än!

JIPPI!

Äntligen blir jag av med den här skiten..


2010-10-09
22:39:13

Kul med mamma!























2010-10-09
00:13:25

Dags att röra om i grytan!
Imorgon bitti åker jag hem till mor och far!
Det är på tiden att jag kommer dit och gör deras vardag fylld av knäppa danser och ockuperar all teknik i huset! Då tänkte jag dessutom uppdatera bloggen. Just nu är vår dator helt cp igen. Ifall ni undrar varför jag helt plötsligt slutade lägga in bilder och små inlägg om allt roligt hyss jag hittar på om dagarna.
Nu ska jag packa inför morgondagen. Tänkte också hinna med en dusch och tvättning av håret. Det behövs!
See ya!

2010-10-07
22:56:41

Orkar inte skriva idag.
Datorn har börjat hänga sig och stänga av sig självt igen så jag orkar inte skriva en massa saker här. har egentligen lite bilder att lägga upp sen dagens påhitt. Men det får bli en återblick i morgon i stället.

Katterna kastreras i morgon. Ska försöka filma uppvaket.. Det sägs bli lite kul.

God natt

2010-10-07
00:36:22

Lite random av dagens händelser

I mitten huset bor jag. De tre fönstren längst ner till vänster är mina. Mina och Fredriks. Jag kände för att ta kort på vårt hus eftersom det ser ihopträngt och mobbat ut men egentligen mycket finare. Och husen bredvid, som du kanske förstår, är husen som är bredvid mitt.

Jag, Ellinor och Cornelia åte ut till Partaj för att kika lite på deras halloween utbud och deras kostymer. Dinosaurie dräkten är klockren till Fredrik. Jag ska göra allt, ALLT, för att få honom att bära den här på halloween!

Maskerna jag och cornelia har på oss var förtjusande. Jag gillade verklige, VERKLIGEN de maskerna. Vad kan man göra med dom? Till halloween. Aja..

SEN åte vi till Bra&Begagnat och sen till Hela Människan. Två second hand butiker. Vi fikade på Bra&begagnat..

De här bilderna, på LPskrivorna, tog jag bara för att göra pappa avundsjuk. Nu kanske han vill komma hit och hälsa på av mer än en anledning. Hahaha!

SER DU PAPPA? MASSA LP-SKIVOR!


2010-10-07
00:17:32

Gillar min nya långklänning!


2010-10-06
01:38:00

Mega Energi för sent på kvällen

Jag fick jobbet och jag är så himla tacksam och jätteexalterad över min situation just nu. Det är så mycket jag vill göra och det känns som att inget kan stoppa mig!


Så i morgon ska jag försöka vara lite effektiv igen. Hinna träna innan jag träffar Ellinor och Cornelia. För att sedan åka med dom till partaj och kika på lite halloween prylar och förhoppningsvis få lite inspiration till min halloween fest!


Godnatt! Ses imorgon!

2010-10-05
18:18:14

Jag fick jobbet!!!

JIIIPPI! Fan vad kul alltså! Jag fick jobbet på BodyShop! Så den 18:e Oktober börjar jag och kommer då att finnas till på Hageby köpcenter! Butiken kommer att öppnas den 21:a oktober och jag kommer antagligen att vilja ha så många av er jag känner där då. Så jag kommer skriva mer om det senare.

GAAAAAAH!!! JAG FICK JOBET, JAG FICK JOBBET, JAG FICK JOBBET!!!

2010-10-05
11:02:07

God morgon!
Sprang ur sängen i morse när min telefon ringde. Ut i köket och hostade högt för att väcka rösten. Ja, det är Frida. Det blev knäpptyst i telefonen för att sen komma en snäll liten röst.. -Är de carina?

FAN! Det var en felringning. De sökte mamma och inte mig. Så nu har jag kollat min mail och ännu inget svar! Det är första gången på länge som jag känt mig så spänt nervös och uppjagad. Hoppas jag får svar idag. Så får vi slut på detta!

Nu ska jag väcka Fredrik. Tycker det är dags att äta frukost.


2010-10-04
18:26:01

MINUS 30kg - Underbart!
Några har varit nyfikna på hur jag gått ner så mycket i vikt och snabbt dessutom. Jag har inte opererat mig. Jag har bantat.

Bakgrund och anledning till mitt jävlar-anamma!
I maj detta år fick jag ett samtal ifrån Stockholm där jag fick reda på att jag och min älskade mamma kommit med till uttagningen av Biggest Looser Sverige. Vi åkte upp och blev provfilmade och fotade. De älskade oss, ;) , och ville ha med oss. Tyvärr fick inte min mamma ledig från sitt jobb så vi fick tacka nej. nedslagen som jag kände mig bestämde jag mig för att söka hjälp på egen hand.




Startade på XtraVaganza:

Jag gick med under en erbjudande kampanj och började den 25:e Maj i år att dricka soppor, shakes eller måltidsersättning. (Kalla det vad ni vill.) Så från 25:e Maj till och med den 20:e September i år har jag levt på endast måltidsersättning. Jag fuskade på Ainos bröllop och åt en jordgubbe. under den tiden har jag gått ner över 30kg och känner mig otroligt frisk och fräsch nu!

Tränade och tränar än:
Ju mer jag tappade i vikt ju mer energi och motivation fick jag att röra på mig. Jag tränade en till två gånger i veckan och idag tränar jag två till fyra gånger i veckan. Jag har dessutom fått en mer aktiv vardag eftersom jag inte längre tycker det är tråkigt eller annars kallat "jobbigt" att göra saker.
En kompis Gabriel drog med mig att springa i skogen för ett tag sen. Där tvingade jag mig själv (Med hans lugna motivation) att tänja på mina gränser och har nu lärt mig att träna så att jag pushar mig själv.

Nu har Xtravaganza gått över till Itrim:
Härom dagen gick jag till gymmet för att träna och alla xtralogor var borta och ersatta med Itrims logor. Nu har de alltså bytt upp sig. Upplägget är helt annorlunda och ,vad jag förstår, är nu mer personligt. Till exempel, på Torsdag skrivs jag in på Itrim och kommer att göra en hälsoundersökning. Där jag vägs och mäts, svarar på frågor kring min hälsa och vad jag har för mål. Jag kommer efter det här att fortsätta att gå på gruppträffar och dessutom ha personliga möten där vi pratar om mina mål och framgångar/motgångar. De har också en ny syn på träning och hur man tränar. Bytet kunde inte ha kommit mer lägligt för mig! Nu får jag mer hjälp med träningen och kan fokusera på just det och inte nödvändigtsvis bara viktminskning.



Tveka inte att skriva din fråga/dina frågor!
Jag tänkte lägga upp några av dom på bloggen.
Det finns säkert fler som vill ha svar på samma fråga som du vill ställa.

2010-10-04
17:26:47

Inget JA och inget NEJ
Jag har inte fått svar om jag får jobbet eller ej än. Inga mail och inga samtal. Så jag har hela dagen och natten kvar att gå och vara nervös på. Jag hoppas jag får jobbet. inte bara för att jag är arbetslös och fantiskt BEHÖVER ett jobb. Nej, utan för att jag är väldigt intresserad att lära mig mer om vad Body Shop kan erbjuda.

Jag skulle stormtrivas utan tvivel! Få prata med människor varje dag, en till anledning att göra sig fin på morgonen och helt enkelt göra det jag gör bäst... sälja?! (Jag har en förmåga att prata som om jag säljer, även om jag jobbar).

Håll tummarna..

2010-10-04
17:10:47

Lördagens påhitt

Lördagskvällen slutade med utgång och inte till hugo utan till otten, helt otippat. ÄNNU MER otippat var att vi hade JÄTTEKUL! Vi dansade loss hemma hos mig till några låtar och Aino och Ellinor dansade så "bra" att de tillsammans välte vår avocado planta. Då fick jag chansen att dammsuga och Pose:a lite med dammsugaren hahahhahahahah! La inte upp de "snygga bilderna".

Jag lånade Malins supersnygga skor även denna kväll och jag kände mig som en drottning i de förbaskat snygga skorna!




2010-10-02
15:18:25

Denna eviga väntan!

Det är ju inte förrän efter helgen jag får reda på om jag får jobbet på body Shop eller inte! Det känns som om jag väntar i evigheter! Torsdag, Fredag, lördag, söndag, måndag. Hon sa inte att hon skulle ringa på måndag exakt. Hon sa att hon skulle bestämma i helgen och efter det får vi veta.

Till något helt annat. Igår hjälpte jag Tove att flytta. Eller jag hjälpte tor eftersom det var tors saker vi flyttade ut. De har fått en jättefin lägenhet bara några hus bort härifrån. Och en trea dessutom! När jag och Fredrik bestämmer oss för att delta i bostadskampen så vill även vi ha en trea! Då har vi ett hobby och gästrum!

Efter flytten var det dags att gå till Malin, en tjej jag sommarjobbat ihop med. Där pratade vi och lyssnade på notalgisk musik. Även miranda och Fredrik från jobbet var där. Plus Dennis. Jhonny och Micke. Orkar inte förklara alla. haha! Vi hade jätte trevligt och samtalen var väldigt blandade.. Dennis var väldigt rolig tyckte jag. Micke sa mycket intressanta saker. Malin har en FANTASTISKA skosamling hemma och vet ni vad!! Hon är dcen första av mina vänner som har samma skostorlek! Vi kan låna skor av varandra! Så jag fick låna hennes SKITSNYGGA skor när vi drog ner till munken.

Här har ni en dagen-efter bild på mig och skorna :D




TRÖTT!