Fridas fantastiska liv

2010-11-25
14:22:47

Har precis betalat räkningar
och vet du vad?!?! För att ha jobbat två veckor i oktober så tjänade jag väldigt bra! Jag fick ut vad jag i andra fall tjänat på en månads tid! FANTASTISKT! Så idag känns det bra att betala räkningarna. och att veta att fredrik har lika mycket till känns ännu bättre! Det här blir en bra jul! Ska bara planera lite så att jag inte slösar pengar bara!
tjingeling
Nu ska jag dammsuga!


Bild ifrån då Aino och Ellinor välte vår fina avocadoplanta.

2010-11-16
14:32:16

En helt ordinär tisdag
Idag kommer Ellinor Åman förbi och vi ska leka lite med hennes hår. Det blir kul! Tänkte själv ta på mig lite bättre kläder och ge mig ut på lite ärenden under en promenadsväng innan elli kommer hit. Låter bra va..!
yes..

2010-11-15
23:05:58

Smider grymma planer!
Inga grymma planer som i elaka planer. Alltså inte tejp på vattenkranen eller limma fast ett lock på en burk. Nej då.

Grymma som i Awesome!!!! Jag har velat göra något kul, länge nu. Och ekonomin blir allt stadigare och då är det större chans att faktiskt kunna utföra mina grymma planer. TYVÄRR kan jag inte avslöja dom än eftersom jag vill att det ska bli en överraskning. Men en ide är riiiiiiktigt saftig!
Ja.. jag är ledig i tre dagar nu. Första dagen avklarad. Måste dock plockstäda lite till innan Fredrik kommer hem. Ute i sista sekunden igen. Det är min grej. Fredrik hatar det. Jag gillart.
God natt!

2010-11-12
23:42:27

Jobbar hela helgen!
Men jag är inte ledsen för det. Jag längtar faktiskt dit. PLUS att vi har en tävling emot butiken i city. Så om ni hade tänkt köpa smink den här veckan.. Kom och köp den hos mig på Body Shop i Hageby. :D

Aja.. måste göra något åt det här ruffset på huvudet tills imorn också. 
Sov gott!

2010-11-09
12:32:01

Kul att ni tittar förbi trots min brist på engagemang!
Datorn har varit paj och är det fortfarande egentligen. Jag kan inte heller blogga ifrån mobilen utan att behöva sms:a vilket jag INTE GILLAR. Någon som vet någon annan bloggsida som man kan blogga i från en iphone på? DÅ skulle jag kunna blogga hela tiden och varje dag. Inte för att det skulle vara särskilt nödvändigt men ändå.

Hör av er om ni vet en annan bloggsida som man kan blogga på via Iphone!!!
Löööv Frida